Ervaringen

Wie : Belastingtelefoon Toeslagen
Wat : high tea en puzzeltocht
Aantal : 20 personen
We hebben een high tea en puzzeltocht gedaan in de stad Groningen. De high tea werd zeer goed verzorgd vanuit 't Feithhuis. Daarna aansluitend de puzzeltocht. We zijn op plekken in de stad geweest, waar veel van ons niet wisten dat het er was. Echt een leuke ervaring!


Wie : Vrijgezellenfeestje
Wat : puzzeltocht
Aantal : 9 personen
Op een prachtige zonnige zaterdag in hartje Groningen was de tijd aangebroken voor verloofde Suzy om haar laatste dag als vrijgezel in te luiden met een puzzle-tocht georganiseerd Break Out. Onze gids wachtte op ons onder de Martinitoren. Nadat we in groepen waren verdeeld, begon de strijd om de heuse Break-Out-bokaal, en de eer natuurlijk. De tocht leidde ons langs onbekende maar prachtige plekken van Groningen, van hofjes tot prachtige tuinen. Ondertussen moesten we onze hersenen kraken om de vragen te beantwoorden. Na ongeveer 2 uur te hebben genoten van de atmosfeer van de stad op zaterdag, en alle vragen te hebben beantwoord, kwamen we weer samen onder de Martinitoren. Met een leuke nabespreking van de vragen en de bekendmaking van de winnaar, kwamen we alweer aan het einde van de tocht. Het was een goed georganiseerde, originele en geslaagde middag!


Wie : Thuiszorg Groningen
Wat : puzzeltocht
Aantal : 17 personen
Puzzeltocht in Groningen, gezellig, leuk en leerzaam. Zelfs voor geboren Stadjers nog verrassend!


Wie : Gasunie Trade & Supply
Wat : paintball, lunch & puzzeltocht
Aantal : 30 personen
We hebben zelf de indeling van de dag gemaakt namelijk paintball, lunch en een puzzeltocht door de stad Groningen. De combinatie was leuk. Sportieve activiteiten voor de jongeren (en sommige ouderen) en activiteiten wat anderen leuk vinden. Voor degene die niet wilden paintballen was er in het sporthotel de mogelijkheid om golfballen af te slaan. Het paintballen had een gevarieerd aantal spelletjes. Bij de puzzeltocht kwamen we op plekken die zelfs de geboren en getogen Groningers nog nooit gezien hadden.


Wie : UMCG
Wat : puzzeltocht & tango workshop
Aantal : 22 personen
Aangezien Groningen een kleine stad is zijn we niet verdwaald met de puzzeltocht. De tango workshop leidt tot veel hilariteit. En het eten van tapas met bier is een goede afsluiter van een geslaagde dag!


Wie : RGD
Wat : puzzeltocht
Aantal : 58 personen
Ondanks de regen was het een geweldige tocht door de stad. Grappig om dingen te ontdekken die je als Groninger niet eens wist. Veel collega's kwamen uit het land en waren ook erg enthousiast.


Wie : Stutterheim
Wat : kabelwaterskiën
Aantal : 8 personen
Wij zijn met 8 man eerst gaan waterskieën. De eerste keer proberen vielen de meeste onervaren meteen in het water en konden gelijk opnieuw proberen. Na een aantal pogingen hadden de meeste van ons het goed onder de knie en vervolgens met de mono-ski trachten onze grenzen te verleggen. Na een uurtje ben je behoorlijk kapot en dus gingen we eerst een half uurtje uitrusten om vervolgens het onvergetelijke billboarden te gaan beleven. Luid gillend gingen de meeste ervan af. Dit was toch wel een van de meest spectaculaire activiteiten die veel van de 8 man hebben gedaan. Organisatie verliep soepel en perfect, mensen namens iedereen heel erg bedankt.


Wie : Stichting de Borg
Wat : puzzeltocht
Aantal : 36 personen
Verrassende wandeling door eigen stadnodigt uit om meer van de stad te weten te komen. Leuke plekjes ontdekt.


Wie : 't Feithhuis
Wat : kabelwaterskiën
Aantal : 14 personen
Net zoals elk jaar hebben wij weer heel erg genoten van het waterskien met onze horeca collega's. Net als vorige jaren is het weer allemaal top geregeld en goed bevallen.


Wie : Algemeen Belang U.A.
Wat : paintball
Aantal : 20 personen
Het was een gezellige avond. Goed verzorgd, maar je moet wel tegen blauwe plekken kunnen...