Links

Break Out Bijzondere Evenementen

...een bedrijfsuitstapje puur voor de fun en gezelligheid, een event met een achterliggende boodschap, een schakel in uw communicatietraject, vergaderontsuffing.... U heeft een doel, Break Out heeft het geschikte evenement! Voorbeeldprogramma’s: Tuin der Paradoxen, Moneygame, Ren je Rot Quiz, Sterrenslag, Workshops, Interactieve energizers, bijzondere feesten…

Break Out Grunopark

Op Het Grunopark heeft u de beschikking over 90 hectare evenemententerrein, heel veel sportieve en creatieve mogelijkheden, 3 horecagelegenheden en verschillende logies faciliteiten. Een greep uit de mogelijkheden: kabelwaterskiën, paintball, dare-to-do-it arrangement, sterrenslag, abseilen, tokkelen, kratstapelen gecombineerd met een lunch, borrel, barbecue of buffet.

Ministerie van Verrassingen

U heeft zin in een feestje? Waarom zo bescheiden? FEEST met hoofdletters! Wentel u in de feestconcepten van Het Ministerie van Verrassingen.

tragaluz

Ervaren – Leren – Groeien. Een groter zelfbewustzijn leidt tot meer effectiviteit en resultaat voor het individu, het team en dus de organisatie wanneer het niet blijft bij het opdoen van inzichten. Het gaat om het vertalen van inzichten naar concrete handelingen in de dagelijkse praktijk.

Het Portiershuisje.nl

Een bijzondere ontmoetingsplek in de nabijheid van het Olympisch Stadion, Amsterdam. Goed bereikbaar en uniek in zijn soort. Tijdens uw bijeenkomst is Het Portiershuisje echt even uw plek.

CityGame

De CityGame is een interactief evenement waarbij beleving, communicatie en competitie voorop staan. Teams volgen – gewapend met GPS en een mobiele telefoon – een eigen route door de stad en strijden voor de overwinning. Spanning is er tot aan de finish! De CityGames in Groningen, Leeuwarden en Zwolle worden georganiseerd door Break Out.

Via Romanica

Stadscafé 't Feithhuis

Restaurant Pacific Groningen

Café de Toeter

Het Heerenhuis

Ni Hao Stadsparkpaviljoen

Eetcafé D'ouwe Brandweer Inwendig brandje blussen?

Lunch- en eetcafé GéKa Dé huiskamer van Groningen